Mamma Marias Blogg

Alla inlägg under juli 2012

Av Maria - 26 juli 2012 07:34

 

Mojito


Idag blir det utbildningen igen. Ska försöka (hinna) ta mig in både på e-h och ica under dagen, behöver handla hem några få saker. Mamma skulle köpa hem frukost påvägen hit då jag inte har nåt hemma, jag åker ju buss från ånge så jag vill inte handla allt för mycket på ica och släpa på. På fredag åker vi till nån affär och handlar för tiden dom blir här.


Igår kväll när jag hade lagt mig ringde Henrik L och hörde om det är ok om han lånar två av barnen på min vecka, nästa vecka, från onsdag/torsdag. Han hade bokat rum på nåt lyxhotell i stockholm. Så han, Embla, Thor och Lisa med sina barn ska åka dit. Det blir nog säkert roligt för barnen. Vidar stannar hemma med dig, vi får ta fika i parken, hälsa på kompis eller nåt. 


Längtar till augusti, den 8:de fyller Embla 9, då blir det kalas hos pappa Henrik, få se om hon vill att jag ska göra tårta eller om hon låter pappan göra fixa. Huvudsaken hon blir nöjd! Vad ska man ge till en tjej som fyller nio!? Ge mig gärna förslag.ANNONS
Av Maria - 25 juli 2012 07:28

man börjar ju fundera om det är så.. allt går ju åt helvete just nu. Fan vad less jag blir! Skrev ett mail till mitt elbolag eller som jag trodde var mitt eller SKA vara mitt, men dom kunde inte hitta mig som kund hos dom!? What the fuck!!! Så dom bad om olika uppgifter för att kunna kolla upp det och skulle jag även kontakta ÅFA. Fint då lär jag väl sitta här med en svinhög jävla elräkning när som helst som jag inte kommer kunna betala.. 


Kom hem till varmvatten igår åtminstone, vet inte om det vart hit någon och fixa eller om det har rättat till sig av sig själv?!, jag ringde ju och fel anmälde och han sa att han skulle skicka över någon och titta. Skit samma varmvattnet var tillbaka, huvudsaken! Idag är en sån där dag som jag bara vill stanna hemma, försvinna mer eller mindre. Fast jag vet att stannar jag hemma kommer jag bara må skit av det i stället + att jag förlorar pengar. Och hemma kommer jag bara vandra och må värre än värst. 


Något positivt är väl att mamma med familj kommer imorgon kväll, hoppas jag. Vet dock inte hur jag ska få det att gå ihop med pengar till mat och dyligt, men det löser väl sig får jag hoppas. Får hem barnen imorgon kväll också, bad om att få det då mamma ska komma. 

   


ANNONS
Av Maria - 24 juli 2012 21:06

Dagens sysselsättning på utbildningen idag. Hittade detta youtubeklipp och kunde inte sluta lyssna på det.


Av Maria - 24 juli 2012 10:00

Sitter på utbildningen och blir utbildad.. ehhh.. eller kanske så inte. Jag har ju fått en special uppgift denna vecka som jag ska syssla med, men det går trögt. Dock lättare än att sitta och läsa "grekiska". Problemet är väl att jag har tagit hit en dator, inte behöver jag någon dator till uppgiften!, men ändå hämtade jag hit den, och kan jag då låta bli den då!? Självklart inte.. kommer ju på saker jag ska googla på hela tiden och jag "måste" kolla olika saker hela tiden... fördelen med datorn är väl att jag kan googla på ord jag inte förstår, men det har jag inte behövt än idag. Men vid datorn har jag suttit sen jag kom hit.. och gjort vad!? Kollat på William såklart! :D


Så mycket jag!


jag vet jag har lagt upp denna förut, men jag gör det igen.. en favorit i repris!

Av Maria - 24 juli 2012 07:34

Längtar tillbaka till fredagen och lördagen, tillbaka till bänken, till barnen. Det var så skönt att få sitta och måla barnen på fränstafesten, jag fick annat att tänka på, jag försvann bort i "målarvärlden". Och att se ett barns lycka efter att ha blivit sminkad är ju oslagbar. Ren lycka! Det var vekligen avkopplande! Jag har aldrig varit på spa, men jag tror nog fan att måla barn (för mig) är mer avslappnande, för jag menare på ett spa där skulle man ju bara ligga och grubbla och fundera på allt jobbigt, ja allt hela tiden, inge avslappnande alls ju!


Jag håller på få nåt psykbryt här.. igår hade jag ju tvättdag, så det första jag gjorde när jag kom hem var skynda mig ner till tvättstugan och slängde i maskinerna. Sedan hem, laga mat, åt.. och sedan var det dags att hämta tvätten, då jag möts av detta!


 

WTF!


Ja, men självklart ska det hända mig. Förmodligen stopp i avloppet eller brunnen eller nåt, inte fan vet jag. I vilket fall som helst ringde jag och akut anmälde det, vet inte om det var någon dit och kika eller gjorde något åt det för jag lämnade nyckeln och stack iväg bort över till Marie. 


Den här dagen började också mycket bra.... kliver upp, spolar varmvatten inne på toaletten i handfatet, MEN kommer det nåt varmvatten!???!! NEJ! WTF!!!! Så klockan åtta ska jag ringa vaktmästaren och anmäla fel.. se om han kan göra nåt åt det, tyvärr kommer ju inte jag vara hemma, men inte mycket jag kan göra åt det. 


Jag vann ju även 2 miljoner igår, den ni, slå den om ni kan! Fast jag valde att inte ta emot pengarna. :P


 


Av Maria - 23 juli 2012 07:32

Skulle inte alls förvåna mig ifall jag skulle missa tåget idag. Var/är uppe i tid och är typ klar med allt.. men sitter vid datorn, grubblar, funderar, tänker (ja, allt är väl i princip samma, men..) försvinner bort någon annanstans.. tårarna är på väg, men jag gör allt för att hålla dom tillbaka.. 


MÅSTE upp till utbildningen, vill INTE till utbildningen, vill inte vara där, passar inte där, känner mig lurad, hur fan skulle jag kunna jobba inom något serviceinriktat yrke?.. visst jag kanske skulle kunna, men jag vill inte och jag skulle inte klara det. Utbildningen i säg är nog säkert bra, men mig passar den inte.. har som sagt mailat min handläggare på AF, sitter bara och väntar på att han ska ringa eller maila tillbaka, om inte annat ska jag ringa honom. Se vad man kan göra.. just nu känns det bara som jag håller mig kvar på utbildningen för att jag inte vill hoppa av mer grejer.. jag vill avsluta det jag påbörjat, men då jag seriöst inte mår bra när jag är där så vet jag inte om det är värt det. 


Och utredningen jag suttit och väntat på kan jag ju glömma.. mailade ju även min läkare angående det och som svar av henne tycks det inte bli nån.. utan jag ska träffa en psykolog på VC först, men till och börja med måste jag vänta på att dom får dit någon! Vilket dom tydligen skulle få i september och först då kan man ställas i kö för att träffa denna psykolog. Som vanligt allt ska dra ut på tiden, jämt. 


 

Av Maria - 22 juli 2012 09:11


I fredags och lördags jobbade jag med ansiktsmålning inne i fränsta på bykrogen, fränstafesten.

På fredagen var det rätt lite folk, dom kom till gratis tårtan, "clownen" och godisregnet, sedan drog alla hem. Jag blev hemskickad tidigare, skulle egentligen jobbat till arton, men fick gå redan vid sexton? sjutton? aja. Synd på pengarna man förlora, men hur kul är det att sitta ensam på en bänk i ett tält och frysa och inte ha nåt att göra, inge kunder!?.. Så det var trist att det inte var mer folk/barn.


       


 


På lördag började det inte komma folk förns vid närmare tre tiden tror jag.. ordentligt med folk alltså, det kom väl nån då och då innan tre också, men inte många. Men vid tre vart det kö vid ansiktsmålningen, kul! Äntligen något att göra! :D Tusen tack alla barn som kom till fränstafesten och ställde upp för ansiktsmålning!

Embla och Thor var även med på lördagen, dom tyckte det var mycket långtråkigt i början då det inte kom nåt folk, men när det började strömma in folk blev det nog bättre, roligare. Dom sa åtminstone att det var jättekul! Thor sa att han aldrig skulle glömma den dagen, han gillade clownen en hel del tror jag, Trixy. :) 


     


 

Av Maria - 20 juli 2012 11:57

Väntar in barnen. Än så länge är det bara två barn som varit här och blivit sminkade. Alla kommer väl när det är godisregn och tårtbjudning. ;P

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se