Mamma Marias Blogg

Alla inlägg under juli 2012

Av Maria - 19 juli 2012 13:39

Sitter fortfarande med samma text som jag gjort hela veckan och kommer fortfarande ingenstans! Så jag går vidare till själva uppgiften som ska göras och lämnas in (senast på fredag/imorgon!).. Börjar läsa, men av någon sjuk jävla anledning är det som att orden har helt tappat betydelse, jag kan läsa, men jag förstår då inte ett dugg vad det är jag läser eller ordens betydelse... "kartlägga", "handel", "tjänstesektorn".. jag hänger upp mig på orden genom att sitta och fundera vad det ordet har för mening/vad det betyder o.s.v istället för att verkligen läsa/se sammanhanget i texten.. Jag fattar ingenting!


Har idag skrivit ett mail till Peter på AF och till Anna på VC. Kontaktar ingen av dom mig, kontaktar jag dom, inom snar framtid!


Jag kommer inte att hinna lämna in denna uppgift, jag lär ju få magsår eller nåt.. det bara snurrar i huvudet på allt som måste göras och fixas o.s.v Jag ska jobba imorgon och på lördag också. Det har inte varit lätt att hitta barnpassning, men jag tror jag har löst det, hoppas jag, annars vet jag inte vad jag ska göra...


Jag måste även in på kiosken och hämta ett paket, eller det stod att det är på kiosken, men jag vet inte om det kommer paket dit alls numer.. och gör det inte det vet jag inte hur jag ska få hem paketet som jag MÅSTE ha hem idag då det är färgerna jag ska ha imorgon då jag ska jobba.. Grymt stressad + att finaste åkte hem idag också, vilket INTE gör det hela lättare precis.. jag vet fan inte vart jag ska ta vägen längre... jag håller på att bli tokig! All denna stress!!!ANNONS
Av Maria - 17 juli 2012 10:18

Vissla vem visslar? Dom flesta visslar va!? Jag visslar, men gör jag det är det är det allra OFTAST en och samma melodi jag visslar på, varför? Bara sådrä och den ploppar upp i huvudet så fort jag formar läpparna för att vissla..!? Skumt.. Borde dock inte sitta och fundera på detta nu då jag egentligen borde läsa ett kapitel ur boken "Bransch- och produktkunskap - kunskap som säljer". Men så fort jag lägger ögonen på texten och verkligen försöker läsa ploppar det bara upp en massa annat, mycket annat, många olika funderingar och tankar, som bland annat beethoven.. och vissla, en viss person, jobb o.s.v det finns inget stopp.. eller början.. jag vet inte vart jag ska ta vägen, hur fan ska jag kunna koncentrera mig!? Det känns rent av omöjligt just nu faktiskt.. Men självklart ska jag försöka, igen och igen och igen.. och igen...

Angående detta med visslandet ja, melodin jag alltid (oftast) visslar på är Ludwig van Beethoven -Per Elisa-
.


ANNONS
Av Maria - 17 juli 2012 08:25

Väntar på tåget.

Av Maria - 16 juli 2012 13:16

Jag tog min lunch en halvtimme senare idag än alla andra här på utbildningen, plus att jag valde att äta den ute, som i naturen ute alltså, jag hade dock inte med mig någon avancerad lunch utan bara två mackor med räkost och en frukt. Ute satt även Renata och rökte, vi pratade och matade myrona, brödet vi bjöd på var dom inte ett dugg intresserade av, utan sprang kvikt förbi eller under den, men så fort frukten landade på deras stig blev det genast ett annat mönster, dom flesta dom små myrorna stannade upp och slickade/skrapade på fruktbiten som hamnat på deras "myrstig". Jag och Renata studerade myrorna och jag börjarde sätta focus på dom med telefonkameran för att ta en bild, för varje gång jag satte focus på något lät telefonen och myrorna spreds åt alla håll, då slänger plöstligt Renata ur sig en fundering angångede myrorna. Kan myror höra? Har dom öron? Jag blev ju självklart tvungen att googla på detta, men antingen är jag världelös på att googla eller så gav jag upp för tidigt, men någon fakta angående deras hörsel eller inte hörsel kunde jag dock inte hitta.


 Av Maria - 15 juli 2012 13:46

Idag kommer barnen och det är även min sista dag på min semester. Jag känner för att blogga, men vet dock inte vad jag ska blogga om. Igår fick jag ett samtal från Henrik när jag var på ica och veckohandlade inför barnveckan, och insåg idag att jag glömt att köpa huvudingrediensen till korvstroganoffen som vi ska äta till veckan, hur kan man glömma det!? Nåja, Henrik ringde för att meddela att Embla inte var eller är helt kry, spottar grönt, ont i öron och hals. Så det återstår att se om det blir någon utbildning denna vecka. Har ju varit borta väldigt mycket från utbildningen just pågrund av sjuka barn, så det vore ju dumt om jag missa mer, fast å andra sidan vet jag ju vad jag ska göra denna vecka inom utbildningen och har allt hemma för att göra det jag ska göra. Men guuuuu vad tråkigt!!!! Här kan jag ju inte sitta och skriva om ingenting... 
<3

Av Maria - 13 juli 2012 19:08

Fredagen den 13.de är det idag, igen. För cirka 3 månader och två veckor sedan trodde jag aldrig att jag skulle känna så här. Då träffade jag för första gången en kille som jag skrivit med på badoo (badoo, som jag för övrigt har lagt ner för länge sen). Det första chat meddelande jag hade fått av honom löd; "Bara så söt". Min första tanke var, "men va fan!, inte en till!" Vanligtvis skulle jag bara klickat bort honom som jag gjort med resterande puckon som skrivit något liknande, men av någon anledning svarade jag istället på meddelandet, och frågade vem han var. Och så började allt, vi skrev dag och natt, då och då, mer, lite, mycket, allt, inget och mycket mer. Jag skapade en bild av denna person så som jag uppfattade honom genom hans text och hans tycke, han använder sig av, för mig, många svåra ord, som jag fick sitta och goggla på för att förstå. Dagen innan vi bestämt dejt ringer han mig och vi pratade med varann för första gången, jag minns tyvärr inte hur lång tid vi hade haft kontakt på nätet då när denna dejt bestämdes. Han lät inte riktigt som jag hade trott på telefon, jag hade ju skapat en bild av honom så som jag uppfattat honom och som då inte riktigt passade in på hans rösten. Han lät mycket mindre/yngre än bilden jag hade skapat av honom i huvudet. I mitt huvud var han ju mer som vuxen mer... hm.. jag vet inte.. han gillar ostar, vin, mat, ser allvarlig ut på bilderna jag hade sett på honom. Svårt att förklara, tappar orden ju. Första mötet var nervöst! Jag fick ett sms då han äntligen han var framme i ljunga då han åkt hela vägen från ö-vik där han bor: "Okej. Nu då? Är i ljunga nu. :P", stod det i sms:et. Det slutatde med att jag gick ner till forum och mötte upp honom, det var läskigt, mycket nervöst! och självklart spännande! Han tyckte inte att han såg ut som på bilderna jag sett, han var så mycket finare i verkligheten! Nervositeten hängde kvar ett bra tag, men släppte väl lite eftersom, vi åkte hem till mig där vi dumpade av hans grejer sedan dr0g vi vidare till ica och handlade hem sånt vi behövde till middagen vi planerat dagen innan typ.. tacos. På kvällen drack vi några öl, slog igång filmen, fredagen den 13:de, och pratade mest hela kvällen. 


Nåja, det finns mycket mycket mer som jag kan skriva och vill skriva, men orkar just nu, men det blir ju så jävla mycket text och denna chattvän ligger nu här vid min sida i sängen och distrarerar mig genom att sjunga och låta HELA tiden. Jag tappar koncentrationen hela tiden. Han är den finaste jag någonsin träffat, jag har ALDRIG känt så här för någon någonsin, han betyder så mycket för mig! Jag visste inte att man kunde känna så här för en annan person.. han är så mycket mer, mycket bättre, så så.. BRA! Jag känner mig så sjukt nere då jag tänker på att han snart ska åka hem, härifrån.. jag blir ledsen och känner paniken komma.. 


Jag tycker om dig sjukt mycket finaste, jag tror faktiskt inte att du förstår HUR mycket jag faktistk tycker om dig. 


 

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se