Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 5 augusti 2012

Inte slut än.

Av Maria - 5 augusti 2012 10:59

I fredags blev jag hemma för att kunna söka praktik plats i bland annat Fränsta. Vidar fick stanna hemma från dagis, tänkte att vi skulle gått över till Malin efter jag sökt praktik, men påvägen till bussen kommer jag på ett ställe jag absolut skulle kunna tänka mig att praktisera på, Den söta synden! Så jag ringde, men han kunde inte säga direkt bara så där, så jag skickade ett mail till dom. Än har dom inte hört av sig, men man kan ju alltid hoppas. Nåja när vi kom fram till kiosken, dit bussen kommer kände jag inte längre för att åka till Fränsta utan kom på fler ställen jag ville söka på här i ljunga. Gjorde dock inte det på en gång utan gick vidare bort över till Marie istället och fortsatte fundera på var mer man kan söka och som vanligt och blickade ner i diket och kolla klöver. Och vips så var där TVÅ fyrklöver!!! :O Hittade även ett till, det fick Vidar.

Hos Marie blev vi hela dagen, följde även med till bvc, ånge, svängde in på gluggen påvägen hem. Vi hade planerat filmkväll. Gooodisss.. jag plockade en påse till Vidar som han fick igår. Själv tog jag inget till mig, inge sugen på just godis.. ont i tänderna och blä..  nåja. Gå med Vidar på gluggen var ju kul.. Eller kanske INTE! Alla andra stackare som var där fick höra: "-Nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej o.s.v." Det var ju godis ÖVERALLT, i hans höjd! Så dit tänker jag ju inte gå med han nå fler gånger. 

Jag beställde chips och dipp av Matte istället då han sluta jobbet så fick han svänga in på kiosken och handla det. 

Jag och Vidar sov alltså kvar hos Marie och Matte. Såg filmen young adult, skit film! Vi satt och väntade på att den skulle börja, att det skulle hända något, men det gjorde den ju aldrig.. tummen ner för den filmen!


Nu lunch! Sedan --> Den söta synden!


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se