Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 13 augusti 2012

Man är fan inte glad när man är less!

Av Maria - 13 augusti 2012 22:18

Jag drog ju till stan/Sundsvall i fredags för att ansöka om id-kort. André och Simone hämtade upp mig vid buss station och sedan åkte vi hem till dom och skrev ut "kvitto" på att jag hade betalt id. André bjöd på kaffe och visade lägenheten, fint och städat hade dom. Och en balkong där vi satt och drack kaffet som han bjöd på. När vi väl tagit oss till skatteverketskontor så mötes vi av en lapp där det stod att dom inte just idag fixa id-kort pågrund av brist på personal. Men som tur var så fick jag bli ett undantag och hon tog in oss på "kontoret", men sedan sket sig allting. Han kunde självklart inte vara en intygare då det inte fanns något papper på vår relation.. dom som kan leigimtera mig är mamma, pappa eller syskon. Drygt! Så antingen måste jag dra ner till Åland och fixa nytt pass, om det går eller så får jag försöka få med mig Henrik och ha honom att leigimitera mig, men även om han gör det så skulle det sedan skickas ner till stockholm för utredning och det var/är inte säkert att det går igenom utan det kan bli avslag. Skrev nyligen ett mail till skatteverket, igen.. och denna gång frågade jag ifall en handläggare på af kan vara en intygsgivare. Och ja, det borde gå skrev dom till svar. Men borde låter ju inte så säkert.. .hm.. 


 

 
ANNONS
 
fru Naggen

fru Naggen

14 augusti 2012 16:45

KRÅNGELSVERIGE!!!!!!!!

http://ysven.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se