Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 24 augusti 2012

Trivs bra!

Av Maria - 24 augusti 2012 18:59

Nu har jag redan varit första vecka på min praktik, som blev på Håkki. Jag trivs mycket bra! Hade väl inte ha emot lite mer uppgifter, men jag klagar inte.. än. ;) Jag ska ju vara där i 6 veckor, eller ja, 5 nu då eftersom jag redan varit där första veckan.


Här är jag varje dag! Titta in vettja, köp en tröja!, eller varför inte lite vax, eller kanske en mössa! Eller kom bara in och kika, känn doften av nytryckt tröja! ;D


 


Ikväll lär det säkert bli svårt att sova.. hm.. undras om det är bäst att sova i teverummet, tror det blir mest isolerat på nåt vis. Återstå att se vart jag hamnar. Första kvällen med "end of summer meet" är igång. Imorrn ska jag själv dit på kvällen, mina arbetskollegor ska vara där och jobba, Adam på dagen och sälja tröjor/mössor/vax och Tomas på natten och han kommer stå och sälja hamburgare. Jag ska INTE jobba! :D Jag och Jessica ska göra lite drinkar och sitta och dricka lite hemma hos mig innan vi går över och kollar på Robert Gordon, och även alla andra artister, men han är ju ändå den största! Ska bli kul! 

 
ANNONS
 
jennie

jennie

24 augusti 2012 22:11

Vad kul att du har fått en praktikplats du trivs på! =)
Och hoppas att du får skoj i helgen!!

http://misteln.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se