Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 31 augusti 2012

Jo så att.

Av Maria - 31 augusti 2012 13:23

Ansökan om ID har nu lagts på hyllan ett tag, vet inte hur jag ska gå tillväga. Det blir ju så jävla dyrt, hur jag än vänder och vrider på det. I vilket fall som helst har jag väl några funderingar angående detta som jag ska ta upp med min handläggare på AF, så fort jag kontaktar honom (han har dock semester nu denna kommande vecka, så det blir väl efter den veckan som jag får kontakta honom). 


Jag återkontaktade ÅFA idag, igen.. via mail, då jag inte har fått något nytt svar ifrån dom angående min(-a) el-räkningar. Jag fick snabbt svar tillbaka, så få se nu hur det blir med det.. 


Jag trivs fortfarande bra hos Håkki, önskar jag kunde få vara där typ jämt, alltid. Hade dock som sagt inte haft emot fler uppgifter där, men jag trivs mycket bra! 


Nu skulle jag behöva försöka plocka ihop lite här hemma, ser ut som skit, grejer överallt, barnvecka.

Skulle även behöva ta mig på nån affär.. få se hur det blir med det.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se