Mamma Marias Blogg

Alla inlägg under augusti 2012

Av Maria - 9 augusti 2012 13:05

Vi har det bara fin fint på utbildningen idag! :D

Av Maria - 9 augusti 2012 09:51

Jo, men nu är det så här att jag visst missat (eller missförstått?) en del angående införskaffningen av ID-kort. :S


En godkänd intygsgivare ska


  • ha fyllt 18
  • vara med på skattekontoret när jag besöker det
  • känna mig väl och kunna bevisa sin relation till mig
  • kunna identifiera sig med godkänd id-handling
  • skriftligt intyga att mina personuppgifter och mitt foto är riktiga i min ansökan. Det går att fylla i blanketten i förväg, men intygaren måste alltid skriva under den på kontoret i samband med ansökan.

Och..


Visa vem jag är med t.ex ett gammalt EU-pass.., om jag inte har missförstått.. (vet inte om mitt pass är för gammalt..,det gick ut 2008, tar dock med det).


Hm.. få se nu hur detta går, ska till skatteverket imorgon och ha André att vara intygsgivare. Hoppas att det går vägen annars måste jag ta mig dit en gång till. *Håller tummarna!!!*

Av Maria - 8 augusti 2012 22:18

Fick ett samtal när jag satt på utbildningen idag, det var Yvonne som undrade om jag ville åka hem tillsammans med henne, det ville jag självklart! :D Så hon hämtade mig på utbildningen, sedan drog vi till ica och handlade lite, åt en glass i bilen på parkeringen innan vi åkte vidare. Väl hemma gjorde klart tårtan och plocka ihop det jag skulle ha med till kalaset. Embla blev jätte nöjd över allt hon fick av alla och jag tror även hon var mycket nöjd över själva kalaset. Jag blev kvar ett bra tag då jag tyckte Embla skulle få leka med sin kusin som hon inte träffar så ofta, Embla skulle nämligen följa med hem till mig då hon ska med till utbildningen imorrn, hon fick ett presentkort på klippning som hon ska utnyttja imorrn. Vi gick väl hem vid åtta nån gång. Hon kom i säng sent så hon lär ju vara trött imorrn om int annat, men men.


Det här fick Embla av mig. 

  


                   


 

   

Av Maria - 7 augusti 2012 15:28

Dagens väntan på bussen bestod av hjärtklappning, mysigt :P kan det ha nåt att göra med koffeinet jag har hällt i mig och nåt med luften som jag åt till lunch. :P nu kommer huvudvärken också.. :P satt en kille och käka sallad på bussen när jag klev på också, gött! Haha, är btw vrålhungrig! :P

Av Maria - 6 augusti 2012 15:25

På dagens buss händer inget märkvärdigt alls, en av mina grannar, tror åtminstone vi är grannar, klev på, en Sundqvist. Något mer än så kan jag nog inte komma med idag angående bussturen. Kanske skulle ta och köra en "dagens tåg" också :P

Av Maria - 6 augusti 2012 08:35

Visste ni att färgen på klöverblomman finns i röd, lila eller vit och även gul. Klövern är ettåriga eller fleråriga örter med tredelade blad.
I de flesta fall har klöver tre småblad och kallas treklöver, men det finns även klöverblad som är i fyrtal och kallas då för fyrklöver, dessa är mindre vanliga, men inte omöjliga att hitta. Fyrklöver sägs bringa lycka. Det är vanligast att finna fyrklöver bland vitklöver, därefter rödklövern.

























Av Maria - 6 augusti 2012 07:20
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Maria - 5 augusti 2012 18:44

Verkar skumt.. få se om det dundrar till ordentligt nu snart. 


Dagen har idag rullat på, när vi kom hem från den söta synden gick Vidar och sov ett tag. Jag fick lov att väcka honom vid halv fyra då vi hade bestämt att vi skulle äta på pizzerian fyra tillsammans med Marie and the gang. Vidar var en trött kille. Så idag blev det pizza till middag, varför inte? Var lååååång väntan på maten.. vet inte hur länge vi satt, men det kändes länge.. mycket rastlösa barn. Men när maten äntligen kom tog den slut fort. Sedan blev det efterrätt på Den söta synden :P Denna gång fick Vidar en egen bägare med blåbär och hallon. Själv tog jag en bägare med smakerna, kaffe, cookie och rom. Romglassen var nog godast, men jag gillade alla! Gott! :) Jag och Vidar valde att gå hem medan Marie and the gang åkte bil, så vi stannade till vid skolan så Vidar fick åka lite rutschkana innan vi gick hem. Nu är vi hemma och trötta.. imorgon är det utbildning och dagis som gäller. 


 

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skapa flashcards