Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 24 september 2012

Mitt ansvar?

Av Maria - 24 september 2012 13:31

Jag blir så irriterad! Hur svårt ska det vara att ge ut information till föräldrar???

Ljungaskolan är säkert väldigt bra på många olika sätt, men att ge ut information är dom då inte några experter på. Thor har ju börjat på förskolan, jättejättebra, men jag har inte fått någon som helst information sedan han börja, ”hänt i veckan” han jag väl fått hem, det är ju bra, kul att få läsa vad barnen fått göra i veckan som vart. MEN jag saknar fortfarande den där allmänna informationen som jag anser att man som förälder skulle vilja ha.. som t.ex att barnen inte har någon förskola på måndagar! Smarta föräldrar kanske fattar det då den dagen inte finns med på ”hänt i veckan”, jag såg det nån gång, men reflekterade inte så mycket över det, funderade väl lite hastigt varför inte måndagen var med, men sedan glömde jag det, och sådan info som att barnen slutar förskolan 13:10 varje dag vore ju också en fördel att få veta, det fick jag reda på av fritids fröken av en slump. Har någon annan förälder som har barn på förskolan fått hem en lista med alla barn som går på förskolan med adress och telefonnummer? Ett sånt hade ju inte heller varit helt fel att ha. Fast vad vet jag, det kanske är mitt eget ansvar som förälder att fixa/säga åt fröknarna på skolan att man vill ha denna information?


Och vilka fröknar har dom, hur många elever är dom? Jag vet ju ingenting!? 


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se