Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 17 januari 2013

inte så kallt.

Av Maria - 17 januari 2013 08:16

Det första jag gjorde när jag klev upp i dag var att kolla temperaturen ute. Den stöd på -13, inte så farligt tyckte jag och drog på mig långkalsonger och byxor och skippa överdragsbyxor. Vilket jag kände var fel då jag började gå ä mot fritids! Snor kallt var vad det var. Konstigt var min tanke att det kunde vara så kallt fast det inte var det. Gick till dagis och mina lår var påväg att helt ge upp tror jag, ont då satan, började kännas som om det borde spikar i låten på mig! Kommer in till dagis och när jag väl ska gå igen får jag höra att det är -21 ute! :O inte konstigt det kändes kallt då! Nu värmer jag mig i tågstugan och ska strax vandra vidare till busshållsplatsen, bussen går 18 över, eller ska gå då.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Eva

17 januari 2013 18:05

Hej Maria, mitt hjärta! Saknar dig på FB, och har nog gjort nåt galet... tog bort dig som vän eftersom det var inaktiverat eller nåt... Har SÅ dålig koll... Hur mår du? Hur har du det? Ringer nånting i helgen. Kram

Maria

18 januari 2013 15:20

Hej Eva! :) Det är ingen fara angående FB, kommer jag tillbaka kan jag skicka en ny vänförfrågan till dig. Jag mår upp och ner till och från, hit och dit.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se