Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 25 januari 2013

hit och dit.

Av Maria - 25 januari 2013 08:35

Det blev inget komvux för mig. Jag hoppade av innan jag ens hunnit börjat. Kände att det var så fruktansvärt idiotiskt att hoppa av nåt man trivs med/på (taktik). Så jag är kvar på taktik fram till mars. Idag är jag hemma och var det även igår eftersom finaste här hemma har legat och kräkts hej vilt. Då jag varit osäker vad orsaken varit för hans kräks så har jag valt att stanna hemma pågrund av risk för att jag kanske bär på smittan. Men än har alltså inget brutit ut på mig, tack och lov!

Förresten, ingen där ute som har nåt jobb åt mig? Jag kan jobba med typ allt och jag lär mig snabbt.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Fru Naggen

25 januari 2013 08:45

Hoppas du klarar dig. Fråga runt själv om jobb, affärer m.m Jag har äntligen fått jobb faktiskt, ska börja i Mars. Men först ska jag gå paralellt två veckor från mitten av feb. På VC i Fränsta som lokalvårdare.

Maria

26 januari 2013 19:19

Än så länge har jag klarar mig. Förmodligen matförgifting som han åkt på. Grattis till jobbet!! ^^

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se