Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 22 juni 2015

Tröttenerigsksoluteinne

Av Maria - 22 juni 2015 10:57

Solen skiner!

Och jag sitter inne... yngsta sonen sitter framför teven. Övriga två barn är ute/borta med/hos kompisar. 

 

Jag känner otrolig lust till att göra något kreativit. Jag har suttit och tittat på vita sommarklänningar/bröllopsklänningar och blev så otroligt sugen på att sy en klänning. Tyvärr saknas grejer för att kunna göra detta, fast å andra sidan är det kanske bra. Annars skulle jag nog bli sittandes inne hela dagen (trots att det är vackert väder ute). Jag känner faktiskt inte alls för att rita!? Idag hade dottern tid hos tandläkaren, men som tur var ringde tandsköterskan och meddelade att tandläkaren var sjuk och dottern fick en ny tid, själv låg jag ju med migrän när hon ringde. 

 

Jag behöver diska bort disken från gårdagen, den blev inte gjor igår pågrund av migränen. Jag skulle även behöva bädda sängen och plocka ihop här hemma, men känner mig så trött, men samtidigt energisk. Jag vill göra något, men helst inte gå ut. Mår lite små illa efter migränen eller om det är av ritalinen, ingen aning. 

 

 

För mer teckningar, kan ni kika in på mitt och min kompis konstkonto på instagram

 
ANNONS
 
Ingen bild

FruNaggen

23 juni 2015 15:55

Hej, kul att läsa en blogg igen, själv har jag inte bloggat sen sista januari. Hoppas du får till det med dina mediciner.

Maria

23 juni 2015 16:33

Vad kul att du tycker det är kul. Då vet jag att jag har en läsare i varje fall ;) Jo, jag var in på din sida och kika och såg att det var ett tag sedan du skrev. Du får ta upp bloggandet du med.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se