Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 28 juni 2015

Kärlek

Av Maria - 28 juni 2015 19:44

Tycker du kärleken är svår, att den gör ont?

Då är det något som är fel. Då finns där ett problem som behöver lösas.

Kärlek är inte svår och ska absolut inte göra ont. 

 

Jag har funnit kärleken, den sanna kärleken, den där som jag bara trodde existerade i sagor och berättelser. Men självklart som i alla sagor och berättelser finns där även en tvist i min saga. För så lätt ska det ju inte kunna vara att finna kärleken och få leva lycklig i alla sina dagar. (Eller?)

Även om jag fått kämpa en hel del här i livet ska det väl ändå inte ta slut på dessa hinder och svårigheter eller problem. Det vore ju för enkelt antar jag.?

Ett problem löst, bara att hoppa på nästa. Skam den som ger sig! Jag kommer aldrig ge upp! Jag har tagit mig hit där jag står idag, det kanske inte är helt jävla perfekt, men vem fan bryr sig?, Jag är tacksam för allt jag har och får ta del av här i livet. Varje dag försöker jag verkligen tänka positivt, försöker vara lycklig, se det goda i livet, tacksamheten över allt livet givit mig.

Men jag kan lätt berätta att det inte alltid är det lättaste att göra allt detta, men jag gör mitt bästa.

 

Min högsta önskan just nu är att allt löser sig och jag och min själsfrände kan börja våra liv tillsammans. 

 

Har du funnit kärleken? Inte? 

Fortsätt "leta", den finns där ute! Sitt inte bara inne försök ta dig ut och gör något, kanske en aktivitet du gillar, kanske ditt livs kärlek väntar på dig där? Hen kan vara där du minst anar. Gör det du tycker är kul så kommer hen nog fram. 

 

God lycka till er alla som söker kärleken! 

 

 

 
ANNONS
 
Grön

Grön

28 juni 2015 21:20

Vilken bra inställning du har. De flesta som mår dåligt, har diagnoser etc. är mer sugna på att klaga och må dåligt. Men med det kommer man ingenstans.
Håller även med om det med kärleken. Dock är det ovanligt med äkta kärlek tror jag. Väldigt många som verkar vara i så sjukt dåliga relationer...

http://gronsjal.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se