Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 9 juli 2015

Blivit bestulen.

Av Maria - 9 juli 2015 14:04

För ett tag sedan fick jag tips från en anonym som berättade att en person här på bloggplatsen har kopierat några av mina inlägg och sedan postat dom på sin egen blogg som om det vore hens egna inlägg. Jag tycker det är trist att det ska behöva vara på det viset. 

 

Att man ens ska kunna kopiera andras blogginlägg känns rätt dumt tanke på att det inte alls finns någon anledning att göra det. Lägger man ut text man har skrivit så självklart får man väl vara beredd på att det kan hända att folk "stjäl". 

Jag tycker bara att det är tråkigt att det ska behöva vara på det sättet.

Och om jag förstår det rätt så går det inte att ha upphovsrätt på en text/faktatext som man har skrivit heller. 

 

Trist.

 

 

 
ANNONS
 
Annie

Annie

9 juli 2015 16:05

Tråkigt att höra att du med blivit bestulen!
Så otroligt dåligt att göra så tycker jag ..
Jag vet vem du menar. Hon har även snott texter flera grr från en bloggvän till mig.

Det tråkigaste var nästan när jag mejlade supporten här på bloggplatsen flera ggr och dem svarade inte ens. Riktigt dåligt :(

Jag tycker det är en ganska självklar bloggregel att man inte gör så.

Hoppas det inte händer igen för dig :)

Kram

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

Maria

9 juli 2015 16:46

Det känns mycket trist.
Men tanken på varför hon gör som hon gör slår mig även, man blir ju smått nyfiken på vad är som skapar en person att göra något sådant.

Även jag har skrivit till supporten (idag), men har inte fått nåt svar än. Jag hoppas dock på att få ett.

Tack för din förståelse! :)

 
Linda

Linda

9 juli 2015 16:41

Det var de sjukaste ja läst idag! Gud va konstigt, vem gör sånt?!

http://nouw.com/isvarmt

 
Maria

Maria

13 juli 2015 16:39

Väldigt tråkigt att du
råkat ut för sånt
och har sett att hon skyller på dig.
Är otroligt lågt.
Är inte kul när det händer någon.
Mejlar man så till supporten på bloggplatsen
så tycker jag att de borde hjälpa.
Än och strunta i och ta saker på allvar.
Styrkekram till dig & fortsätt och blogga:)<3

http://cherrypeak.bloggplatsen.se

Maria

13 juli 2015 17:50

Hej Maria!
Tack för att du tagit dig tid och skriva till mig.
Jaså, skyller hon på mig? Det var jag inte medveten om. Jag har lagt detta åt sidan. Jag orkar inte bråka med någon som tycks ha större problem.
Jag har mejlat supporten ännu en gång, idag, men har inte fått något svar. Det borde finnas "anmäl" knapp eller liknande på alla blogginlägg.

Tack för kramen!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se