Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 30 oktober 2015

Oväntat.

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa har visst saknat mig, vilket jag ser som positivt. Utöver det fick jag mig även ett gott skratt. Dock var nog inte tanken med kommentaren att jag skulle skratta, men jag kunde inte låta bli.


"Kommentar till Badoo

Söndag 23 aug 00:44


Fan va bra du har det. Som kille ska man vara glad om man får en gilla per år, eller ens någon tjej som besöker eller svarar. Jag undrar mest vad fan du har på badoo att göra ens med din bortskämda inställning!?

Är du en av dom där smarta figurerna som sätter ut annonser på blocket.se också, och ger fan i att svara på tel och mail!? Så vad gör du på badoo?!"

 

Jag tycker synd om den här killen. Och samtidigt kan jag inte annat än skratta. Förlåt. Jag vet att tanken inte var att jag skulle få ett gott skratt, men jag kan inte låta bli. Jag önskar den här killen all lycka och kärlek i livet. Jag har inte svarat på hans kommentar, men självklart ska jag göra det. Jag har inte svarat på någon av mina nya kommentarer än.

Tänk att vissa tydligen tycker att jag har en bortskämd inställning, det trodde jag aldrig att jag skulle få höra, eller att någon skulle tycka. Men det är alltid roligt att få lära sig nya saker om sig själv eller hur folk ser på en som man inte visste innan. Vill inte alla det!? Jag menar, man kan fråga vänner eller bekanta vad dom tänker och eller tycker om en. Ni vet man vill veta vad deras första tanke om en är, eller hur dom ser på en som person. Men aldrig att man får höra sanningen. Ser man en människa får man alltid upp en bild av hur personen är, en åsikt om hur man tror att personen är eller ger intryck att vara. Även om "bortskämd inställning" kanske inte är det mest positiva att höra så är det ändå kul att höra.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Av Maria - 11 juli 2015 09:59


Detta som jag citerat ur boken "Alla familjer är psykotiska" fick mig att små le på bussen hem igår. Jag tyckte det var ett väldigt roligt sätt att beskriva en hård kram. Fint.                          ...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2015
>>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se