Mamma Marias Blogg

Senaste inläggen

Av Maria - 28 januari 2013 12:04
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
ANNONS
Av Maria - 28 januari 2013 11:46
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
ANNONS
Av Maria - 25 januari 2013 08:35

Det blev inget komvux för mig. Jag hoppade av innan jag ens hunnit börjat. Kände att det var så fruktansvärt idiotiskt att hoppa av nåt man trivs med/på (taktik). Så jag är kvar på taktik fram till mars. Idag är jag hemma och var det även igår eftersom finaste här hemma har legat och kräkts hej vilt. Då jag varit osäker vad orsaken varit för hans kräks så har jag valt att stanna hemma pågrund av risk för att jag kanske bär på smittan. Men än har alltså inget brutit ut på mig, tack och lov!

Förresten, ingen där ute som har nåt jobb åt mig? Jag kan jobba med typ allt och jag lär mig snabbt.

Av Maria - 17 januari 2013 08:16

Det första jag gjorde när jag klev upp i dag var att kolla temperaturen ute. Den stöd på -13, inte så farligt tyckte jag och drog på mig långkalsonger och byxor och skippa överdragsbyxor. Vilket jag kände var fel då jag började gå ä mot fritids! Snor kallt var vad det var. Konstigt var min tanke att det kunde vara så kallt fast det inte var det. Gick till dagis och mina lår var påväg att helt ge upp tror jag, ont då satan, började kännas som om det borde spikar i låten på mig! Kommer in till dagis och när jag väl ska gå igen får jag höra att det är -21 ute! :O inte konstigt det kändes kallt då! Nu värmer jag mig i tågstugan och ska strax vandra vidare till busshållsplatsen, bussen går 18 över, eller ska gå då.

Av Maria - 16 januari 2013 13:36
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Maria - 15 januari 2013 11:21

Såg på nyheterna om ett tåg som blivit "stulet" av en städare(?) Varför stjäl man ett tåg? Var skulle han gömma det? Nu var det väl så att jag bara såg bilden på tåget inkört i huset och hörde när jag satt på tågstation att det var en städare som stulit det. Så med andra ord är jag inte så insatt, men tanken slog mig nu när jag sitter på tåget att vad skulle han göra med tåget? Skulle han gömma det hemma i garderoben eller kanske under sängen tro? Nåja, skumma personer finns det gott om, och tur är väl det (i vissa fall) för tänk vad trist allt annars skulle bli.

Är väl en del som sitter och väntar på försenade tåg och nya/(eller buss som ersätter) för deras har blivit inställda. Mitt tåg stod still 2 minuter i erikslund, då det var för tidigt.

Av Maria - 15 januari 2013 08:34

"Det är vackert väder!, för en del, för en drömmare, för en drömmare.."

Jag skulle väl ha vart på ångströms just nu, men då jag boka möte med taktik-Marie igår som inträffar idag kl.12 för att prata om bland annat komvux så är jag inte där.

Idag är det åtminstone inte jätte kallt ute. Tack och lov! -12 står det just nu, hoppas det håller i sig eller bli varmare. Jag känner inte för att bli lika ner fryst idag så som jag blev igår.

Av Maria - 14 januari 2013 23:18

Idag frös jag ju en del som jag tidigare nämnde. -16 kunde jag inte tro att jag skulle bli så ner kyld av. Fast å andra sidan så hade jag väl kanske lite för lite kläder för att gå den bit jag gick och sedan stå den stund jag stod. Det dröjde till efter middagen nån gång tills att jag fick tillbaka värmen. Då låg jag fullt påklädd under täcket i sängen. Nu är jag något gruvsam för imorgon då jag måste gå till dagis och tåget igen.

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2015
>>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se