Mamma Marias Blogg

Senaste inläggen

Av Maria - 24 september 2012 13:31

Jag blir så irriterad! Hur svårt ska det vara att ge ut information till föräldrar???

Ljungaskolan är säkert väldigt bra på många olika sätt, men att ge ut information är dom då inte några experter på. Thor har ju börjat på förskolan, jättejättebra, men jag har inte fått någon som helst information sedan han börja, ”hänt i veckan” han jag väl fått hem, det är ju bra, kul att få läsa vad barnen fått göra i veckan som vart. MEN jag saknar fortfarande den där allmänna informationen som jag anser att man som förälder skulle vilja ha.. som t.ex att barnen inte har någon förskola på måndagar! Smarta föräldrar kanske fattar det då den dagen inte finns med på ”hänt i veckan”, jag såg det nån gång, men reflekterade inte så mycket över det, funderade väl lite hastigt varför inte måndagen var med, men sedan glömde jag det, och sådan info som att barnen slutar förskolan 13:10 varje dag vore ju också en fördel att få veta, det fick jag reda på av fritids fröken av en slump. Har någon annan förälder som har barn på förskolan fått hem en lista med alla barn som går på förskolan med adress och telefonnummer? Ett sånt hade ju inte heller varit helt fel att ha. Fast vad vet jag, det kanske är mitt eget ansvar som förälder att fixa/säga åt fröknarna på skolan att man vill ha denna information?


Och vilka fröknar har dom, hur många elever är dom? Jag vet ju ingenting!? 


 

ANNONS
Av Maria - 23 september 2012 17:05
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
ANNONS
Av Maria - 23 september 2012 10:05

Jag har äntligen funnit något som funkar mot min migrän! Problemet är väl att tabletterna som nu funkar är dyyyyr.. fast å andra sidan har jag ju inte migrän mer än 3 gånger i månaden. En ask med två tabletter kostar 79 kr. Men dom funka!!!

:)

Av Maria - 18 september 2012 12:32

Av Maria - 16 september 2012 17:30
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Maria - 12 september 2012 13:09

Ja, inte ett skit tydligen.. 


Det är september. Vilket betyder; F Ö D E L S E D A G A R ! Alltså, 1 september fyllde Eva år, var dit på lite tårta och baileys. Och imorgon fyller Marie år. Den 18:de fyller Yvonne och Pontus år, den 19:de fyller Vidar år, 22 fyller jag år, 24 fyller Johanna.. nu har jag säkert glömt flera stycken. Jag vet att min farfar fyller år här nån stans i september också, men jag minns faktiskt inte när. 


Vidar ska ha kalas hos mig, alltså den 19:de. Mig själv tänker jag inte fira, barnen är hos Henrik då så jag är kanske inte ens hemma, vem vet.. 
Av Maria - 31 augusti 2012 20:17
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Maria - 31 augusti 2012 13:23

Ansökan om ID har nu lagts på hyllan ett tag, vet inte hur jag ska gå tillväga. Det blir ju så jävla dyrt, hur jag än vänder och vrider på det. I vilket fall som helst har jag väl några funderingar angående detta som jag ska ta upp med min handläggare på AF, så fort jag kontaktar honom (han har dock semester nu denna kommande vecka, så det blir väl efter den veckan som jag får kontakta honom). 


Jag återkontaktade ÅFA idag, igen.. via mail, då jag inte har fått något nytt svar ifrån dom angående min(-a) el-räkningar. Jag fick snabbt svar tillbaka, så få se nu hur det blir med det.. 


Jag trivs fortfarande bra hos Håkki, önskar jag kunde få vara där typ jämt, alltid. Hade dock som sagt inte haft emot fler uppgifter där, men jag trivs mycket bra! 


Nu skulle jag behöva försöka plocka ihop lite här hemma, ser ut som skit, grejer överallt, barnvecka.

Skulle även behöva ta mig på nån affär.. få se hur det blir med det.

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2015
>>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se